Fibank откри нов офис в Пловдив

Fibank (Първа инвестиционна банка) откри нов офис в град Пловдив, който се намира в ж.к. Тракия, комплекс „Тракия Плаза", на ул. „Съединение" № 41, с работно време от 9 ч. до 17.30 ч. от понеделник до петък.

На официалното събитие присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката. Лентата прерязаха г-жа Севдалина Василева - Изпълнителен директор и член на УС на Fibank, г-н Кирил Игнатов - Директор „Клонова мрежа", г-н Илия Ботев - Регионален мениджър на Fibank и г-жа Зоя Трайкова - Управител на клон Пловдив.

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на Първа инвестиционна банка в град Пловдив, г-жа Севдалина Василева - Изпълнителен директор на банката, благодари на всички клиенти за доверието и ползотворното сътрудничество през изминалите години и продължи:

„Днес заедно откриваме още един нов офис на Fibank - офис Тракия Плаза. Изключително приятно ми е да бъда тук с Вас и да споделя този празничен момент. С откриването на всеки нов офис нашето голямо семейство се разраства, а ние сме все по-близо до Вас, нашите клиенти и партньори.
През тази година празнуваме и 25 години от създаването на Първа инвестиционна банка. В нашето динамично ежедневие, да успяваш да подкрепяш добрите идеи, развитието на бизнеса в региона, е признак на устойчивост. Горди сме, че вече над четвърт век, ние сме банката, на която всички Вие се доверявате."


Вече 21 години Първа инвестиционна банка - най-голямата банка с български капитал, утвърждава своите пазарни позиции и в Пловдив, Асеновград и региона, като печели доверието и развива бизнес отношения с все повече клиенти, заети в секторите промишленост, търговия, услуги, селско стопанство и други. От самото си създаване през 1997 г. клонът на Първа инвестиционна банка работи с много бюджетни организации, като офисите на Fibank в Пловдив и Асеновград са привлекли повече от 93 000 индивидуални клиенти и фирми от местния бизнес. Над 160 са работните места, които банката осигурява в регион Пловдив.