Дигиталното банкиране от Fibank е на няколко клика разстояние

Уважаеми клиенти, като социално отговорна институция, за която грижата за клиентите и служителите е приоритет, Fibank (Първа инвестиционна банка) постоянно оптимизира своите продукти и услуги в контекста на извънредната ситуация и разпространението на коронавируса (COVID-19) и произхождащите от това процеси. Вече повече от четвърт век, банката е лидер в електронните разплащания и иновативните технологии, предлага сигурно, бързо и достъпно дигитално банкиране за съществуващите клиенти, а вече и възможност за регистрация на нови в него изцяло онлайн, без посещение на офис.

За да отговорим на предизвикателствата и ситуацията, пред които всички ние сме изправени, предоставяме няколко съвета към Вас за банкиране от разстояние:

  1. Използвайте активно електронното банкиране Моята Fibank и мобилното приложение My Fibank. Чрез тях можете да нареждате преводи при по-ниски такси от стандартните в офис, да платите комуналните си сметки и управлявате банковите си карти. С оглед препоръките на Световната здравна организация и държавните здравни власти, по този начин ще избегнете не само излизането от вкъщи, но и контакта с групи от хора в градския транспорт и поне 10 лица – клиенти и служители в офиса.
  2. Ако сте клиент на банката, но нямате дигитално банкиране и мобилно приложение, само в няколко лесни стъпки чрез Мобилното приложение Evrotrust ще направите своята регистрация за Моята Fibank и ще имате пълен достъп до личните си финанси.
  3. При кандидатстване за потребителски кредит от Първа инвестиционна банка, препоръчваме да се доверите на нашия сайт www.credit.fibank.bg или специалната форма в дигиталното банкиране Моята Fibank. Независимо от канала за комуникация, имате възможност да подпишете дистанционно пакета от документи и да управлявате средствата онлайн, а ако сте нов клиент на Fibank – да ползвате и всички предимства на дигиталното ни банкиране.
  4. Управлявайте лимитите по Вашите банкови карти чрез електронното банкиране Моята Fibank, в зависимост от нуждите Ви от пари в брой.
  5. Възползвайте се максимално от безконтактните плащания, предлагани от Fibank – с карта, мобилен телефон или часовник Garmin. Така ще намалите и риска от зараза, пренасяна от физическите банкноти.
  6. За най-младите ни клиенти практично решение са детските и тийнейджърски карти и аксесоари на банката, позволяващи сигурни безконтактни плащания. 

С цел подобряване на клиентското изживяване, Първа инвестиционна банка ще продължи тенденцията да предлага иновативни продукти и услуги и да адаптира съществуващите такива спрямо обстановката и потребностите на обществото и бизнеса. За нас винаги е било от първостепенно значение и безупречното обслужване на нашите клиенти, затова Ви молим търпеливо да изчакате реда си както пред нашите офиси, така и на телефонните линии на банката.